Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Πλατανιάς 0-2 | Πικρή ήττα και παραίτηση Κατσαβάκη

Posted On Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 21:49

Μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από το Κλ.Βικελίδης και όπως φαίνεται η καταιγίδα που ξέσπασε δύσκολα θα κοπάσει. Λογικό επακόλουθο μιας τραγικής για τον ΑΡΗ βραδιάς και μιας ήττας που αποκάλυψε την γύμνια του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί οι παίκτες μας να ήταν κατώτεροι του αναμενομένου και να παρουσίασαν μια κάκιστη εικόνα αλλά αυτό που βλέπουμε πάνω στο χόρτο είναι το αποτέλεσμα της διοικητικής ανυπαρξίας της τελευταίας 3ετίας και των κακών χειρισμών της διοικούσας επιτροπής που ανέλαβε από το καλοκαίρι. Η παραίτηση Κατσαβάκη μοιάζει με λογικό επακόλουθο μιας και εκτός από τις ευθύνες που όντως έχει στην Ελλάδα πάντα την πληρώνει ο προπονητής όπως και να έχει.

Αν και με το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η ομάδα αποφασισμένη να κερδίσει αυτό το κρίσιμο παιχνίδι όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Πλατανιά έβρισκε τα πατήματα της μέσα στο γήπεδο και μετά από περίπου 15΄ παιχνιδιού η εικόνα του αγώνα είχε αλλάξει και όλοι όσοι βρισκόμασταν στις κερκίδες του Κλ.Βικελίδης είχαμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα από όσο περιμέναμε. Με πολύ πίεση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, αξιοθαύμαστο πάθος σε όλες τις διεκδικήσεις και αντεπιθέσεις φωτιά το 1-0 με το Καλαϊντζιτς ήταν μάλλον μια φυσιολογική εξέλιξη. Στα λίγα λεπτά που απέμειναν πριν την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα μας προσπαθούσε περισσότερο να συνέλθει από το γκολ παρά να αντιδράσει. Στο Β ημίχρονο για 10' περίπου οι παίκτες μας παρασυρόμενοι από το ξέσπασμα της κερκίδας κυνήγησαν με αξιώσεις την ισοφάριση δημιουργώντας 3 καλές ευκαιρίες αλλά αντί για τα δίχτυα κατέληξαν στα "σκουπίδια". Κάπου εκεί όλα τελειώσαν με τον εντυπωσιακό Ουντόντζι να κάνει εύκολα το 0-2 μετά από μια παράλληλη σέντρα που διέχισε ολόκληρη την άμυνα μας... Με τον Κατσαβάκη για ακόμη ένα παιχνίδι να αφήνει εκτός Παπαστεργιανό και Καζναφέρη, να δοκιμάζει τον Ασλανίδη αυτή την φορά σαν δεξί εξτρέμ και να αφήνει σε ολόκληρο τον αγώνα μέσα στον τραγικό Ψυχογιό σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την τραγική εικόνα του ΑΡΗ και την σημερινή ήττα. Πέρα όμως από αυτά και βλέποντας την μαχητικότητα και το πάθος των παικτών του Πλατανιά σε συνδυασμό με κάποιες απαράδεκτες ενέργειες και αντιδράσεις παικτών μας  μέσα στο παιχνίδι όπως του Ψυχογιού, του Κοέλιο, του Παπαζαχαρία και άλλων ειλικρινά αναρωτιέμαι αν υπάρχει η δυνατότητα ένας προπονητής να κάνει κάτι όταν οι παίκτες του δείχνουν ανήμποροι να κάνουν βασικά πράγματα όπως το να αλλάξουν μια πάσα σωστά, να μην γυρίζουν συνεχώς προς τον τερματοφύλακα αλλά και να κινούνται σωστά χωρίς την μπάλα. Στο τομέα πάθους πολύ πιθανόν ένας άλλος προπονητής να καταφέρει να τους εμπνεύσει περισσότερο από τον Κατασβάκη γιατί θεωρώ απίθανο όλοι οι soft, αργοί και άνευροι ποδοσφαιριστές να έχουν μαζευτεί στον ΑΡΗ μας την ίδια στιγμή που αντίπαλοι ίδιου επιπέδου δείχνουν να μασάνε σίδερα.

Το γκολ του Ουντόντζι στο 62' ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για να αρχίσουν τα όργανα στο Κλ.Βικελίδης και να επικρατήσει ένας πανικός με πολλές εστίες φωτιάς. Η αρχή έγινε στην Θ1 μεταξύ θερμόαιμων οπαδών, συνεχίστηκε πίσω από τον πάγκο της ομάδος μας με στόχο τον Μ.Κατσαβάκη, σκαρφάλωσε στα δημοσιογραφικά με τα γνωστά τζουκποξ να βρίσκονται στο επίκεντρο και επεκτάθηκε στα επίσημα προς διοικητικούς παράγοντες που και αυτοί έμοιαζαν αρκετά εκνευρισμένοι. Με την λήξη του αγώνα λαϊκά δικαστήρια στήθηκαν τόσο έξω από τα αποδυτήρια όσο και σε στενά της περιοχής  μπροστά σε γνωστό στέκι Αρειανών οπαδών από όπου πολλοί παράγοντες του ΑΡΗ μας περνούσαν συχνά για να δώσουν αναφορά και να πάρουν κατευθύνσεις. Λυπηρή εξέλιξη μιας και συνδέεται άμεσα με την πορεία της ομάδος. Με λίγα λόγια αν ο ΑΡΗΣ μας σήμερα έκανε το καθήκον του τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν. Έτσι όμως όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και όπως αναμένεται να κυλήσει ολόκληρη η χρονιά αυτές οι καταστάσεις όχι απλά θα επαναλαμβάνονται αλλά θα έχουν μεγαλύτερη ένταση και περισσότερους αποδέκτες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι περίμεναν όλοι αυτοί που έφεραν την ομάδα ως εδω. Τόσο χαζούς μας θεωρούν όλους που θα δεχόμασταν όλα αυτά χωρίς την παραμικρή αντίδραση? Ή ότι θα γίνουμε έρμαιο του κάθε πληρωμένου δημοσιογράφου  και  του κάθε Αλεξανδρίδη και του σιναφιού του που κάνουν ότι μπορούν για να μην γίνει έλεγχος και να καλύψουν όσο μπορούν τα φιλαράκια τους? 5η αγωνιστική σήμερα, 3ο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΡΗ μας. Απομένουν άλλα 13 παιχνίδια στο Κλ.Βικελίδης κάτι που σημαίνει ότι πολλοί από εσάς που οδηγήσατε τον ΑΡΗ ως εδώ θα πρέπει να αρχίσετε να αλλάζετε συνήθειες και στέκια και κάθε φορά που θα αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ εσείς να κρύβεστε! Όσο για τους Fab 5 της ΚΜΑ και τους Στεφανίδη, Κατσιαούνη και Λαμπριάκο της διοικούσας επιτροπής που κάνουν πλάτες στον Ζαμπέτα ας πάρουν γρήγορα τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουν ή αν δεν μπορούν ας παραιτηθούν και αυτοί παρέα με τον Κατσαβάκη...

ΥΓ. Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν χρειάζεται να δώσει τα διαπιστευτήρια του σε κανέναν. Έχει αποδείξει αρκετές φορές τόσο την αγάπη του προς αυτό τον σύλλογο όσο και το επίπεδο του σαν οπαδός. Αν μερικοί πονηροί συνΑρειανοί μας θεωρούν ότι με τακτικές που χρησιμοποιούνται επι χρόνια σε οπαδούς άλλων ομάδων με επιτυχία θα μπορέσουν να αλλοιώσουν το DNA μας και θα μας έχουν του χεριού τους είναι γελασμένοι.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!